Ny børnehave

Leah er startet i den nye “normale” børnehave. Hun er rigtig glad for det, og får leget en masse – noget hun tilsyneladende har været i underskud af, oppe i den gamle børnehave.

Hun er meget træt når vi henter, selvom hun har nogen relativt korte dage, men det er jo også kun fordi vi har fået tabt arbejdsfortjeneste til at køre hende ind.

Vi frygter hvordan det kommer til at gå, når hun skal være der “fuld” tid. Hendes træthed udtrykkes nemlig til tider med en udadreagerende adfærd, og det kan hurtigt skabe endnu mere uro og flere konflikter – specielt i forhold til hendes søstre. Vi er lidt i tvivl om børnehaven er i stand til at skærme hende, så hun kan få nogle time-outs fra de andre børn, specielt til vinter…

Børnehaven vil også gerne stå for hendes mad når hun er i børnehaven. Det har været med tilbageholdt åndedræt at dette er sat i værk, men indtil nu er det gået rigtig godt – det eneste vi skal have justeret på er hendes eftermiddagsmad, hvor hun får lidt for mange kalorier.

Weekenderne bliver brugt til at stresse af og lade op, og Leah er blevet god til at sidde og koncentrere sig om en opgave i et stykke tid – det fungerer med orden og i “kasser”. Hvis tingene bliver for rodet eller uoverskuelige, opgiver hun hurtigt og søger andre mere spændende ting.

De næste par måneder bliver spændende, da vi også snart står foran et valg om skole.

20130901-082405.jpg

This entry was posted in Leah. Bookmark the permalink.

Comments are closed.