Skoleudsat

Så fik vi endelig en afgørelse om at Leah bliver skoleudsat.

Det er den rigtige beslutning, er vi blevet enige om, efter at have været på besøg på det tilbud, som kommunen havde tiltænkt Leah. Vi kunne slet ikke se hende have en hverdag der.

Vi tænkte, at børn med udfordringer har brug for ro og regelmæssighed, og der var ingen af delene – var vores oplevelse. Det rodede, støjede og umiddelbart uden struktur. Og hvis det skulle være en hverdag for Leah, ville det også rode, støje og køre rundt i hendes hjerne, med store konsekvenser for dagligdagen. Og det kan vi ikke byde hverken hende eller vores familie. Så vi bad om skoleudsættelse.

Og den fik vi – heldigvis. Men allerede nu tænke vi så, hvad så til næste år. Tilbuddet bliver jo nok ikke anderledes. Vi kan selvfølgelig arbejde hårdt for at gøre hende mere parat, men vi kan allerede se udfordringer i det skoletilbud. Vi krydser fingre for at vi finder en løsning, der passer både Leah, vores familie og kommunen.

This entry was posted in Leah. Bookmark the permalink.

Comments are closed.